Mikpersonaltraining.nl

MIJN WERKWIJZE

MIJN WERKWIJZE

Mijn werkwijze is eigenlijk vrij simpel mits je de drive en motivatie weet op te brengen. Geen ingewikkelde voedingsschema’s, idiote tabellen, tassen vol supplementen enz. Gewoon keihard trainen!

Terug naar de basis wat trainen betreft. Meer dan 60 minuten per keer heb je niet nodig en ik kan je dit bijbrengen in een aantal lessen dus je zit niet de rest van je leven aan me vast. Met weinig hulpmiddelen op een leuke locatie haal je het maximale uit je lichaam. Geen loze beloftes maar keiharde resultaten waar jezelf versteld van zult staan.

Resultaten zullen al snel zichtbaar of voelbaar zijn al naar gelang je wensen.

Ouder worden heeft ook zo zijn voordelen. In dit geval breng ik dertig jaar ervaring mee om als personal trainer je leven zowel fysiek als mentaal in balans te brengen.

De basis is altijd krachttraining

Of het nu gaat om afvallen, kracht, conditie, spiermassa of een combi hiervan, al met een paar trainingen bereik je resultaten. Dit alles volgens mijn 60 minuten principe. De basis is altijd krachttraining. Zeker als je wilt afvallen omdat spieren je dagelijkse energieverbruik verhogen. Zelfs in rust!

Ik heb ervaring opgedaan op sportscholen in binnen- en buitenland en heb deze mij eigen gemaakt. Deze ervaring is de basis van het programma dat ik je kan bieden.

De eerste stap moet jij zetten door contact met mij op te nemen. Dan kunnen we een afspraak maken voor een gesprek waarin ik je leer kennen en je je wensen aan mij kenbaar maakt. Een eerlijk gesprek biedt mij de mogelijkheid het optimale uit je te halen om jouw doel te bereiken!