Mikpersonaltraining.nl

POMPSTATION GYM

pompstation gym: unieke sportschool in schiedam
pompstation gym: unieke sportschool in schiedam

 

Krachttraining en fitness is de basis voor vitaliteit en energie in je lichaam. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, professioneel sport, gezonder wil leven of vitaal oud wil worden. Bij de nieuwe gym in het Pompstation kun je straks een manier van sporten kiezen, die het beste bij jou past. We keep it simple, geen ingewikkelde procedures, geen overvolle hallen maar sport, fitness en krachttraining op maat in een unieke sfeer!

Download de folder


VRIJ
TRAINEN


PERSONAL TRAINING


PRIVATE TRAINING


GROEPS-TRAINING

Training volgens persoonlijk schema, op een moment dat jou het beste uitkomt, gebruik van alle toestellen en faciliteiten. Persoonlijke begeleiding op afspraak met een personal trainer, gebruik van alle toestellen en faciliteiten. Individuele begeleiding  van een personal trainer in een aparte trainingsruimte. Groepstraining in kleine groepen van maximaal 10 personen. Begeleiding van ervaren trainers.

Start 2020

In 2020 opent in het Pompstation Schiedam een van de meest unieke gyms van Nederland. In dit rijksmonument kun je straks vrij sporten. Het aantal leden heeft een maximum, omdat je hier niet in de zoveelste volle hal op een loopband staat, maar in een mooie en motiverende sfeer kan sporten zonder rijen.

De voorinschrijving is reeds gestart. Let op! VOL=VOL

Je kunt via onderstaand contactformulier je gegevens doorgeven, en dan ontvang je alle informatie. Door je nu al in te schrijven heb je gegarandeerd een plek in de gym! De eerste 100 leden ontvangen daarnaast een ‘Generation 0’ lidmaatschap wat vele voordelen biedt.

Vraag hieronder direct meer informatie aan & dan zien we jou hopelijk binnenkort in de gym!

pompstation gym opening 2020