Mikpersonaltraining.nl

POMPSTATION GYM

 

Krachttraining en fitness is de basis voor vitaliteit en energie in je lichaam. Of je wil afvallen, sterker wil worden, professioneel sport, gezonder wilt leven of vitaal oud wil worden. Bij de nieuwe gym in het Pompstation kun je straks een manier van sporten kiezen, die het beste bij je past. We keep it simple, geen ingewikkelde procedures, geen overvolle hallen maar sport, fitness en krachttraining op maat in een unieke sfeer!

Download de folder


VRIJ
TRAINEN


PERSONAL TRAINING


PRIVATE TRAINING


GROEPS-TRAINING

Training volgens persoonlijk schema, op het moment dat je dat zelf het beste uitkomt, gebruik van alle toestellen en faciliteiten. Persoonlijke begeleiding op afspraak met personal trainer. Individuele begeleiding in een separate trainingsruimte. Groepslessen krachttraining in het Pompstation. Kleine groepen, persoonlijke aanpak.

Start 2019

2019 opent in het Pompstation Schiedam een van de meest unieke gyms van Nederland. In dit rijksmonument kun je straks vrij sporten. Het aantal leden heeft een maximum, omdat je hier niet in de zoveelste volle hal op een loopband staat, maar ik een mooie en motiverende sfeer kan sporten.

De voorinschrijving start nu!

Je kunt via onderstaand contactformulier je gegevens doorgeven, en dan ontvang je alle informatie. Door je nu al in te schrijven heb je gegarandeerd een plek en ben je deel van de Generation 0 van het Pompstation!

Schrijf je hieronder in!